Werken bij Beth Shamar

Werken bij Beth Shamar betekent dat u in een kleinschaling, professioneel, algemeen christelijke organisatie werkt in een open en informele sfeer. Het is belangrijk dat onze medewerkers het naar hun zin hebben op het werk. Daarom zorgen we voor voldoende mogelijkheden en uitdagingen in het werk, voor goede arbeidsvoorwaarden en een enthousiaste en plezierige werksfeer. Wij streven naar een kwaliteitscertificaat waarmee we willen onderstrepen dat we in alle opzichten de puntjes op de i zetten.

Als medewerker van Beth Shamar zetten wij u in op uw kwaliteiten én op uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat uw kennis up-to-date blijft en dat u optimaal kunt werken aan uw persoonlijke ontwikkeling.

Een plezierige werksfeer bestaat volgens ons alleen wanneer er sprake is van wederzijdse loyaliteit en respect. Ons doel is een prettige onderlinge sfeer, brede inzetbaarheid en vakbekwaamheid van onze medewerkers.

Beth Shamar biedt goede arbeidsvoorwaarden. De salarissen zijn conform de CAO Verpleeg- en verzorgingshuizen. Een volledige werkweek bedraagt 36 uur. Er zijn ook mogelijkheden om parttime te werken.

Share |